2x Pröttelpot in mei

Op zaterdag 18 mei kookt de Pröttelpot voor gasten van de ouderenbond en wel: voor de K.B.O en de P.C.O.B. Deze twee bonden zijn gaan samenwerken in het ondersteunen van ouderen boven zestig jaar. Zij organiseren bijeenkomsten, workshops, uitjes naar musea en op zaterdag 18 mei een gezellig etentje in de Pröttelpot. Mensen, die òf de bond òf de Pröttelpot een warm hart toedragen kunnen ook aanschuiven. Wel aanmelden natuurlijk. Er wordt gekookt voor de stichting: “Hier een Kans = Daar een Kans”. De koks zullen divers zijn, maar het hoofdgerecht zal volgens de christelijke Paastraditie uit de Arabische cultuur worden geserveerd. Dit in tegenstelling tot 1 juni waar volgens de islamitische Ramadantraditie wordt gekookt. Uiteraard geldt deze extra Pröttelpot!op de 18e voor zestigplussers.

Op zaterdag 4 mei wordt er Bosnisch gegeten. Safeta en haar man Mustafa zullen net als vorig jaar de gasten trakteren op een maaltijd waar men de vingers bij aflikt.
De goulash zal zeker op het menu staan en dat zal gegarandeerd smaakvol zijn.
Omdat het Dodenherdenking is, zorgt de crew ervoor dat ieder die wil op tijd bij een herdenking kan zijn om 20.00 uur.
Als er gasten zijn die zich willen aanmelden voor 4 mei of voor 18 mei kan dat via de mail: marthekereuzel@gmail.com of telefonisch: 0571-261715
Inspreken is mogelijk. Er komt altijd een bevestiging voor de reservering.
Zowel 4 als 18 mei zijn de gasten welkom vanaf kwart over vijf in het Parochiehuis te Bussloo.
Klokslag half zes wordt het buffet geopend. De gasten kunnen zich, zoals gewoonlijk, op beide data, verheugen op een voortreffelijk diner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *