6 april 2019 Lente-Pröttelpot

De eerste Lente-pröttelpot wordt verzorgd door Zina. Zij heeft haar kooktalent ontwikkeld in Irak en op zaterdag zes april gaan de gasten meemaken hoe geweldig zij de smaken weet te combineren en hoe bijzonder fraai zij ook nog eens de presentatie verzorgd. TOP! De gasten hebben zich  in grote getale opgegeven. En ook deze keer mag Zina zich verheugen op een nu al volgeboekte pröttelpot. Wat een eervol debuut.

In mei is de Bosnische maaltijd van Safeta zelfs al bijna volgeboekt. De koks van de vrouwenpraatgroep zijn inmiddels een plaatselijke fenomeen geworden.

Gasten die graag eens kennis willen nemen van zo’n gebeuren kunnen zich, voor welke eerste zaterdag van de maand ook, reeds opgeven.

Op de website: www.vrouwenpraatgroep.nlwordt zo goed mogelijk bijgehouden wanneer er nog plaatsen te reserveren zijn.

Nog even een tip tot slot: mochten er mensen zijn die eens willen ervaren hoe een Suikerfeest- maaltijd eruitziet en vooral hoe dat smaakt:op 1 juni wordt er een Suiker-pröttelpot  geserveerd. En verrassend….. dat is niet alleen zoet.

Plaats: Parochiehuis Bussloo, Bussloselaan 17a Elke eerste zaterdag van de maand om kwart over vijf een aperitiefje en om half zes opent de kok van die dag het buffet. Aanmelden via de mail: marthekereuzel@gmail.com of telefonisch: 0571-261715 (met inspreek mogelijkheid).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *