6 juli – de eerste zomerPröttelpot van 2019

De zomer is begonnen en wie kan beter, een heerlijk zomerdiner op tafel toveren, dan een kok die geboren en getogen is in een land met lange warme zomers?Zo denkt de Pröttelpot haar gasten blij te maken met een Kaukasische maaltijd
geheel verzorgd door Toyfa. Haar voorstellen is nog nauwelijks nodig. Haar talenten worden in de gemeente Voorst en omstreken alom geroemd. Toyfa uit Azerbeidzjan kookt voor haar twee achtergebleven zonen, die in moeilijke omstandigheden hun hoofd boven water proberen te houden. Wat een geluk dat hun moeder zo talentvol is in de kookkunst. Dat geeft haar bij de pröttelpot de kans een extraatje voor haar kinderen bij elkaar te kokkerellen. De royale luxueuze maaltijd is zo laag geprijsd, om de fooienpot flink te kunnen vullen. Deze keer gaat de bijdrage dus naar Azerbeidzjan. Zaterdag 6 juli in het Parochiehuis te Bussloo. Kwart over vijf gaat het “restaurant” open en klokslag half zes wordt het buffet geopend.
Gasten die eens willen aanschuiven kunnen zich melden via de mail: marthekereuzel@gmail.comof telefonisch: 0571.261715 (met antwoordapparaat)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.