Turkse Pröttelpot op 1 februari

Zo midden in de winter van een Turkse maaltijd kunnen genieten, wie wil dat nu niet? De kok van de Pröttelpot op 1 februari heeft  een menu in elkaar geflanst dat zelfs de vakantiegangers, die in Turkije in sterren-hotels hebben gegeten, zal verrassen.

Senay is beslist niet de eerste de beste kok. Zij heeft veel ervaring en kookt bovendien niet voor het eerst voor de Pröttelpot. Juist  de vraag: “wanneer koken jullie weer eens Turks”, heeft haar aangezet om de grote klus nog eens te klaren. Natuurlijk gesteund door haar vriendinnen van de Praatgroep.

Wie zin heeft om eens aan te schuiven in de maandelijkse Pröttelpot kan zich aanmelden via de telefoon 0571-261715 (inspreken kan!) of via de mail: marthekereuzel@gmail.com.

Aanmelden voor een andere maand kan ook. Op deze website staat, voor zover al bekend, uit welk land er zal worden gekookt.

Nu zij alvast vermeld, dat in de maanden april, mei en juni de Pröttelpot verhuist naar de tweede zaterdag van de maand. Het Parochiehuis is de eerste zaterdagen bezet. Alle andere maanden op de eerste zaterdag van de maand.

Deze keer dus gewoon op zaterdag 1 februari in het Parochiehuis te Bussloo, Bussloselaan 17a.

Om kwart over vijf gaat het ‘restaurant’ open en stipt half zes opent de kok het buffet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.