Pröttelpot 18 mei 2019

Voor de tweede keer bezocht een aantal ouderen van de KBO en PCOB de Pröttelpot. Met 44 bezoekers werd er genoten van een heerlijke maaltijd. Dit keer was er gekookt door Zina, Rita en Naïm alledrie uit Irak. Een klein voorafje stond al op de tafels, zodat de gasten bij binnenkomst konden proeven van hetgeen hen te wachten zou staan.

Na een welkomstwoordje door o.a. Gerard Klein Koerkamp van de ouderenbond, werd een voorgerecht geserveerd. Dat was een overheerlijke courgettesoep.

Hoofdgerecht was een buffet, bestaande uit rijst met dille en tuinbonen (een heerlijke combinatie), kipstukjes met speciale sperziebonen, kube (een hapje van couscous gevuld met gehakt), gevulde paprika en een vijftal salades.

Nagerecht was een zuiveldessert met perzik en huisgemaakte pruimenjam. Tot slot was er koffie of thee met chocolade, caramel en nougat.

Dat de eters de maaltijd op prijs gesteld hebben, bleek wel uit de royale fooi, die in totaal op € 300,00 uitkwam. De fooi is deze keer bestemd voor de stichting Hier een Kans = Daar een Kans. En bij het afscheid werden veel complimenten geuit aan het adres van de koks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.