Zaterdag 1 juni – Pröttelpot in het teken van Rhamadan

Op zaterdag 1 juni zijn er nog stoelen vrij voor gasten die een heuse traditionele Rhamadan-maaltijd willen proberen.
Om kwart over vijf in het parochiehuis van Bussloo gaat het “restaurant” open voor een voorafje en om alvast kennis te maken met de tafelgenoten. Vervolgens opent de kok het buffet klokslag half zes. Steeds een waauw en ooooh gebeuren! 
De Moslim-koks komen uit verschillende landen, maar hun eten is gelijksoortig. Natuurlijk zijn de plaatselijke groenten- en fruitsoorten wel wat anders, maar de gasten zullen merken dat de Moslimtraditie t.a.v. maaltijden bereiden in de oorsprong verwant zijn. 

Deze keer kookt de Pröttelpot voor de stichting: “Hier een Kans=Daar een Kans”. Deze stichting helpt via kleine kredieten, giften in nood, leningen voor de vrouwen van de praatgroep (naturalisatiegeld bijv.). ALTIJD krijgt de stichting het geleende geld terug. Zoveel vertrouwen is er in deze bijna 20 jaar wel opgebouwd!  Zie ook elders op deze website www.vrouwenpraatgroep.nl.
Wie eens als welkome gast ontvangen wil worden bij deze maandelijkse Pröttelpot kan zich aanmelden via de telefoon 0571-261715 (met antwoordapparaat) of via de mail: marthekereuzel@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.